Plattegrond van de Verenigde Staten van Amerika

Virginia Overzicht

Virginia
Bevolking 8 miljoen
Hoofdstad Richmond
Grootste Steden Virginia Beach, Norfolk, Richmond, Arlington, Newport News
Topografie Bergen, bossen, rivieren, stranden
Klimaat Subtropisch
Tijdzone Eastern Time/GMT -5
Leefstijlen Geschiedenis, kunst en vermaak, stadsleven, strand, universiteitsstad, varen/zeilen, vissen/jagen, watersport
Belangrijke Jaarlijkse Evenementen Juni: Norfolk Harborfest. Oktober: Het Richmond Folk Festival.
Populaire Onroerend Goed Locaties Norfolk, Richmond, Newport News

Beste Virginia Onroerend Goed Locaties

Terug naar uw Zoek Kaart
Over

Virginia

Virginia State Capitol

Virginia is een van de oudste staten van het land. Het was de plek van een paar van de eerste succesvolle Britse kolonies, en de wetgeving van de staat is de oudste in de natie. Virginia heeft diverse topografie, met inbegrip van de Appalachian Mountains in het westen en de kustlijn en de Chesapeake Bay in het oosten. Virginia is een culturele mengeling van zuidelijke gastvrijheid en Noordelijke industrie.

Richmond is de hoofdstad van Virginia en biedt voor elk wat wils, zoals sport, kunst, natuur, stadsleven, en geschiedenis. De geschiedenis van de burgeroorlog is gedocumenteerd in veel museumstukken, festivals, en rondleidingen, en er zijn veel verschillende voorbeelden van historische architectuur bewaard gebleven in de stad. Verschillende universiteiten hebben campussen in Richmond, met inbegrip van de Virginia Commonwealth University.

Norfolk en Virginia Beach bevinden zich aan de oostelijke kust van Virginia. Dit gebied, genaamd de Hampton Roads regio, staat bekend als een van de eerste Engels-sprekende koloniën in Amerika. Virginia Beach heeft 29 mijl (46,4 km) aan witte zandstranden en een grote geplaveide promenade met het hele jaar door gratis evenementen. Norfolk is een bruisende havenstad, en de grote oceaanstomers meren hier regelmatig aan. Slagschip tours zijn beschikbaar bij het Hampton Roads Naval Museum.

Onroerend goed in Virginia omvat vele statige huizen in de historische wijken, samen met woningen met uitzicht op zee, retraites in de bergen, luxe suburbane ontwikkelingen, stedelijke herenhuizen en appartementen, en nog veel meer.

Speciale Eigendommenconnect met ons

Blog

Welkom bij USALifestyleRealEstate.com Gebruik onze revolutionaire onroerend goed website om de perfecte accommodatie te vinden die bij uw leefstijl past.

Klantenservice

Als u nog vragen, problemen, opmerkingen of suggesties over de website heeft, stuur dan een e-mail naar info@usalifestylerealestate.com.